Rólunk

Közöttünk, akik ezt a szállodát megálmodtuk és létrehoztuk, van nagytekintélyű szakmabeli, aki többszáz szobás Duna-parti szállodát vezet, van egyetemi tanár közgazdász professzor és van író, tucatnyi sikeres gyermekkönyv szerzője. Ami bennünk közös, a sok különbözőség mellett, az az, hogy mindannyian szenvedélyes megszállottjai vagyunk annak, hogy létrehozzunk valami különlegesen jót, és azzal megörvendeztessük az embereket. Így született ez a kicsíny méreteiben is lenyűgöző élményt nyújtó hotel is.

A város legszebb, központi részén, egy száz éves varróüzem helyén, erőt és fáradtságot nem kímélve építettünk fel nyolc szobát, melyek mindegyike egyedi és megismételhetetlen. Nemzetközileg ismert és elismert belsőépítész tervezett ebbe az indusztriális környezetbe modern, de testet-lelket gyönyörködtetően kényelmes enteriőrt. Szobáink a loft stílus jegyeit hordozzák közel 4 méteres belmagassággal, látszó téglafalakkal és hatalmas panoráma ablakokkal.

Látogass el hozzánk, élvezd a nagyváros közepén is nyugalmas szobáink fényűző kényelmét, és mi gondoskodunk róla, hogy a professzionális és rendkívül barátságos kiszolgálás élményére mindig emlékezz majd.

Várunk, foglalj szobát most!