Foglalási feltételek

Foglalási szabályzat
Szállodánkban a garantált foglalások biztosítják, hogy a foglalás késői (18 óra utáni) érkezés esetén se törlődik. Az interneten keresztül történt szobafoglalásnál minden esetben hitelkártyás garanciát kérünk. Egyes érkezési időpontok és szobaárak foglalásakor előleg fizetése kötelező. Kérjük, szobafoglaláskor tekintse meg előlegfizetési feltételeinket!

Fizetés hitelkáryával
Szállodánkban a következő típusú hitelkáryákkal fizethet: VISA, AMEX, Mastercard.

Bejelentkezés a szállodába: 14:00 órától.

Kijelentkezés a szállodából: 12:00 óráig.

Korai érkezés, késői távozás
Javasoljuk, hogy legalább egy nappal érkezését vagy távozását megelőzően, jelezze a szállodánk recepcióján korai bejelentkezési vagy késői kijelentkési igényét. A foglaltság függvényében recepciónk tájékoztatja Önt annak lehetőségéről és feltételeiről. Amennyiben a kért napon nincs lehetőség a szolgáltatás igénybevételére, a szálloda csomagszobája térítésmentesen áll az Ön rendelkezésére.

Egyéni foglalás lemondása
A szállodai szoba foglalásának kötbérmentes lemondásáról a szállodát az érkezés előtt legalább 24 órával értesíteni kell. A törlés feltételei függhetnek az érkezés napjától és a szobatípustól is. Amennyiben a foglalás törlésére későn (24 órán belül) kerül sor, úgy a szálloda egy éjszakai szállást terhel a vendég számlájára. A lemondási szabályzat részleteiről és az előlegfizetési feltételekről kérjük, a foglaláskor tájékozódjon!

Gyerekekkel a szállodában
12 évnél fiatalabb gyerekek, szüleikkel egy szobában, térítésmentesen tartózkodnak a szállodában. A pótágy használata a gyerekek számára ingyenes, egy szobában egy pótágy elhelyezésére van lehetőség. Kisgyermekek részére kiságyat térítésmentesen biztosítunk.

Házikedvencekkel a szállodában
Szállodánk meghatározott szabályok mellett teszi lehetővé szobánként egy kis vagy közepes méretű kutya, esetleg macska tartását a szállodai szobákban 20 EUR/nap (ellátás nélkül) extra költség megfizetése mellett. Egyéb kondíciók és további információ végett kérjük, hogy lépjen kapcsolatba szállodánkkal!